Webbed Design

Webbed kan u op vele manieren van dienst zijn met betrekking tot webdesign. Onderaan deze pagina vindt u een beschrijving van de meest voorkomende opties.

Wij richten ons voornamelijk op eenmanszaken en kleine ondernemingen. Wij weten uit eigen ervaring dat kleine bedrijven geen uitgebreide marketing of communicatie budgetten hebben en er vaak maar weinig geld beschikbaar is voor zaken als webdesign. Deze raken dan snel overschaduwd door "belangrijkere" zaken. Maar voor veel bedrijven is een goede aanwezigheid op het internet wel van groot belang. (Potentiële) klanten verwachten dit nu eenmaal van ieder modern bedrijf.

Wij bieden voordelige no nonsense webdesign juist voor deze doelgroep. Ons tarief is slechts 60 euro per uur en wij rekenen geen opstartkosten. U kunt ons al inhuren vanaf een half uur!
Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Vraag dan gerust een offerte aan voor uw wensen. Stuur hiervoor een e-mail naar design@webbed.nl waarin u uw wensen kenbaar maakt.

website onderhoud
Webbed kan het onderhoud van uw website overnemen. Bijvoorbeeld het maken van kleine aanpassingen, toevoegen van foto's/teksten/nieuwsberichten, controleren of alle pagina's nog goed functioneren of andere werkzaamheden aan de website.

omzetten van een design (bv een photoshop bestand) in een website
Heeft u een mooi design gemaakt voor uw website, maar heeft u geen verstand van het schrijven van een website? Webbed kan uw design omzetten in een website. Dit kan in een html pagina of in een cms systeem (bijvoorbeeld Joomla).

omzetten van een statische html website in een dynamisch cms systeem
Een cms (content management system) biedt u veel voordelen. Zo hoeft u niet telkens alle pagina's aan te passen als het om een wijziging gaat die op meerdere pagina's toegepast moet worden. Bovendien kunt u nieuwe pagina's toevoegen zonder in de html code te werken. Dit kan vanaf elke computer die verbinding heeft met internet.
Wij hebben uitgebreide ervaring met o.a. Joomla en CMS Made Simple.

Portfolio
Vanwege de privacy van onze opdrachtgevers kunnen we slechts een gedeelte van ons portfolio laten zien. Klik hier voor een overzicht.