Voor de website van Webbed hebben wij het webdesign gemaakt in Photoshop. Vervolgens hebben we het Photoshop bestand omgezet in een CMS (CMS Made Simple) website.
Voor de website van Relackx heeft Webbed de bestaande site die in html geschreven was omgezet in een CMS (CMS Made Simple) website, zodat de eigenaar van de website deze voortaan zelf makkelijk kan bijhouden.
Voor de website van ZwemschoolMnW hebben wij het webdesign gemaakt in Photoshop. Vervolgens hebben we het Photoshop bestand omgezet in een CMS (CMS Made Simple) website.
Voor de website van Eco + Co hebben wij de site gemaakt in WordPress
Voor de website van Poohfriends.com hebben wij het design gemaakt en er een uitgebreide WordPress site van gemaakt. Tevens verzorgd Webbed het onderhoud.
Voor de website van Zaak & Zorg Zeeland hebben wij het webdesign gemaakt in Photoshop. Vervolgens hebben we het Photoshop bestand omgezet in een CMS (CMS Made Simple) website.
Voor de website van De Kleine Filosoof heeft Webbed het design gemaakt in Photoshop. Vervolgens hebben we het Photoshop bestand omgezet in een CMS (CMS Made Simple) website.
Voor de website van De Kleine Filosoof heeft Webbed de site gemaakt in CMS Made Simple omgezet in een WordPress site.
Voor Vecom heeft Webbed een productcatalogus in Flash gemaakt.
De site van domeinnaamSTUNTER heeft Webbed in html ontworpen en geschreven.
Kidzopvang biedt een overzicht van alle kinderopvang in Nederland. De site is door ons ontworpen en gemaakt in WordPress en wordt door Webbed onderhouden.
Kletsmama is een phpBB forum. Het template voor deze website hebben wij ontworpen en tevens verzorgen wij het onderhoud.
Voor Synventive hebben wij een productcatalogus in Flash gemaakt.
Voor TWT heeft Webbed een Photoshop ontwerp omgezet in een html website.