Vraag & antwoord

Heeft u een vraag die niet beantwoord wordt in onze "vraag & antwoord"? Stuur dan een e-mail met uw vraag naar onze helpdesk. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Wat is reselling?
Reselling is de vorm van webhosting waarbij u meerdere domeinnamen kunt hosten. De door u gehuurde ruimte op het internet kunt u doorverkopen en/of gebruiken voor uw eigen domeinnamen. Bij reselling bent u niet gebonden aan de standaard pakketten van Webbed, zodat u de mogelijkheid heeft om zelf pakketten samen te stellen.

Wat is WebHost Manager?
WebHost Manager wordt standaard bij elk reselling pakket geleverd. Het stelt u in staat uw eigen hostingpakketten samen te stellen en nieuwe cPanel accounts aan te maken en te beheren. Lees hier meer over WebHost Manager.

Is er een maximum aan het aantal accounts die ik mag resellen?
Nee, er zit geen maximum aan het aantal accounts die u mag resellen. U bent slechts gebonden aan uw maximale dataverkeer en webruimte.

Kan ik later nog upgraden naar een groter resellerpakket?
Dit is geen enkel probleem. Stuur een e-mail naar onze sales afdeling met de gewenste upgrade. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. U betaalt alleen het verschil tussen de twee pakketten voor de resterende maanden van uw contract.

Levert Webbed windows hosting?
Nee, Webbed levert alleen linux hosting. Dit houdt in dat Webbed geen ondersteuning biedt voor ASP en .NET.