webbed [wěbd] Linked or related to the World Wide Web.

Krachtiger is het motto van Webbed niet te verwoorden. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen een link te maken in het World Wide Web. Dit willen wij doen door een link te zijn tussen uw pagina en het World Wide Web. Wij zorgen ervoor dat u met uw pagina “webbed” bent! Onze kernwoorden zijn service, flexibiliteit en klantgerichtheid.
Wat houdt de "Niet goed? Geld terug!" actie in?
Als u nu een Webbed hostingpakket bestelt dan heeft u 30 dagen de tijd om te kijken of Webbed u bevalt. Mocht u om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn dan krijgt u de al betaalde hostingskosten terug. U hoeft hiervoor geen reden op te geven.

Voor welke diensten is deze actie geldig?
Deze actie geldt voor alle hostingpakketten. Resellerpakketten en domeinnamen vallen niet onder deze actie. Tevens worden betaalkosten (iDeal en Paypal) niet vergoedt.

Wat moet ik doen om gebruik te maken van deze actie?
Nadat uw hostingpakket is geactiveerd, kunt u binnen 30 dagen uw account weer opzeggen. Dit kan schriftelijk, per email of per fax. U ontvangt altijd een bevestiging per email binnen 24 uur. Mocht dit niet het geval zijn dan is uw opzegging wellicht niet goed aangekomen en kunt u beter telefonisch of per email contact opnemen. U hoeft dus geen reden op te geven voor de opzegging!
U krijgt dan binnen 7 dagen uw betaalde bedrag terug, minus eventuele kosten van een domeinnaam. Bij Webbed M en groter krijgt u een domeinnaam gratis. Dit is niet van toepassing als u uw hostingpakket binnen 30 dagen opzegt. Het terug te storten bedrag zal dan verminderd worden met de reguliere kosten van de domeinnaam.

Zijn er uitzonderingen?
De "Niet goed? Geld terug!" actie is niet geldig als geconstateerd is dat het account misbruikt is in de zin van artikel 13 zoals genoemd in de algemene voorwaarden van Webbed.