webbed [wěbd] Linked or related to the World Wide Web.

Krachtiger is het motto van Webbed niet te verwoorden. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen een link te maken in het World Wide Web. Dit willen wij doen door een link te zijn tussen uw pagina en het World Wide Web. Wij zorgen ervoor dat u met uw pagina “webbed” bent! Onze kernwoorden zijn service, flexibiliteit en klantgerichtheid.
Wat houdt de gratis overstapservice in?

Als u nu bij Webbed een hostingpakket bestelt, dan helpen wij u gratis uw bestaande website over te zetten naar onze servers. Zodat de verhuizing van uw website zo geruisloos en makkelijk mogelijk verloopt.

Wat moet ik doen om gebruik te maken van deze service?

U bestelt een hostingpakket. Direct hierna stuurt u ons een email met daarin het verzoek voor de overstapservice. U vertelt ons waar u nu uw pagina host en de eventuele bijzonderheden, zoals of u een database gebruikt. En als u wilt dat wij de pagina volledig voor u verhuizen dan hebben wij ook uw ftp gegevens van uw huidige host nodig. Op het moment dat uw betaling ontvangen is en uw account bij ons is geactiveerd, zullen wij uw pagina verhuizen en alles gereedmaken. Pas hierna zullen wij de nameservers wijzigen zodat alles vlekkeloos verloopt. Als u wilt kunnen wij zelfs zorgen dat uw inlognaam en wachtwoord hetzelfde blijven! Zo wordt overstappen pas echt makkelijk.