webbed [wěbd] Linked or related to the World Wide Web.

Krachtiger is het motto van Webbed niet te verwoorden. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen een link te maken in het World Wide Web. Dit willen wij doen door een link te zijn tussen uw pagina en het World Wide Web. Wij zorgen ervoor dat u met uw pagina “webbed” bent! Onze kernwoorden zijn service, flexibiliteit en klantgerichtheid.
Over ons
Wij zijn al sinds 1995 actief op en met het internet. Wij bouwen en beheren al jaren een eigen netwerk van internetpagina's.
Ook hebben wij ervaring als intranetontwikkelaar en webdesigner.
Onze ervaringen met webhostingbedrijven waren over het algemeen teleurstellend. Bij problemen bleken webhostingbedrijven vaak onbereikbaar of traag te reageren. De communicatie was meestal kortaf en weinig behulpzaam.
In begin 2003 besloten wij om onze pagina's zelf te gaan hosten. Hieruit is uiteindelijk begin 2004 Webbed ontstaan.

Webbed probeert zich, imiddels al ruim zes jaar, in te leven in de behoeftes van haar klanten en al uw wensen, opmerkingen en vragen zijn meer dan welkom.

Service
Ons doel is om de beste service te leveren, aangepast aan uw behoeften. Wij weten hoe belangrijk het voor u als klant is om ook buiten de reguliere kantoortijden met uw vragen bij ons terecht te kunnen. Daarom is Webbed ook in het weekeinde en 's avonds bereikbaar.
Webbed is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via email. Ons streven is om tussen 09.00 en 21.00 binnen één uur te reageren op al uw vragen en problemen. Hiernaast is Webbed 7 dagen per week telefonisch en via MSN bereikbaar. En mocht er een noodgeval zijn, dan kunnen resellers ons dag en nacht bereiken op ons speciale storingsnummer.
Webbed biedt ondersteuning zoals het u het beste uitkomt.

Flexibiliteit
Webbed probeert op zoveel mogelijke fronten flexibiliteit te bieden.
Met behulp van het geavanceerde cPanel bent u in staat om uw pagina zelf te beheren. Om het u nog makkelijker te maken, hebben we ervoor gekozen om gebruik te maken van een Nederlandstalige versie. Wilt u echter een andere taal, dan is dit ook geen probleem.
Bent u een reseller? Dan kunt u gebruik maken van WebHost Manager om uw accounts te beheren. Hiermee heeft u optimale controle over uw accounts en kunt u onder andere uw eigen logo plaatsen in de cPanel van uw klanten en dit cPanel naar uw eigen wensen aanpassen.
Naast flexibiliteit voor u zijn wij ook flexibel. Heeft u speciale wensen met betrekking tot uw hosting? Geen probleem! Wij helpen u graag op weg. Op verzoek leveren wij zonder problemen een aangepast hostingpakket.